Roodkapje is Rotterdam’s local laboratory for
ART X MUSIC X FOOD and everything in between

Delftseplein 39
3013 AA Rotterdam

Visit exhibition
Tue-Sat 12:00 – 17:00

Roodkapje is Rotterdam's local laboratory for
ART X LIVE X FOOD and everything in between

25 November 2020

POPWEEK SPECIAL: Meet The Pro #37: Inside The Programmer’s Mind

POPWEEK SPECIAL: Meet The Pro #37: Inside The Programmer’s Mind
Op woensdag 25 november starten we de Popweek met een nieuwe Meet The Pro sessie! We zijn dan te gast bij de creatievelingen van Roodkapje Rotterdam en gaan in op de vraag: wat is de mindset van een programmeur wanneer hij/zij acts boekt? Ben je benieuwd in welk ontwikkelingsstadium, hoe en wanneer je hen het beste kan benaderen om jouw act geboekt te krijgen? Wil jij er achter komen waarom je wel of (nog) niet geboekt wordt?
Koop dan snel je ticket (eerdere sessies waren uitverkocht) en kom gezellig langs bij deze Meet The Pro sessie! Let op: vanwege de coronamaatregelen zijn er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar om tijdens de sessie aanwezig te zijn.
Het panel zal bestaan uit o.a. Leon van Rijnsbergen (Programmeur Baroeg Open Air) en Tim van der Zalm (Manager DI-RECT). Het derde panellid zal binnenkort bekend gemaakt worden. Als vanouds zal het panel gehost worden door Martijn Crama.

Deze Meet The Pro sessie stond aanvankelijk gepland op 25 maart, maar vanwege alle maatregelen rondom het coronavirus is het verplaatst naar woensdag 25 november.

Ticketlink: https://popunie.stager.nl/web/tickets/414757