BLNDR Fest #1: Abdomen, Jagd, BlackboxRed, Spit Fox, Standup ’69

  • May 19, 2017
    9:00 pm - 11:55 pm

Live
Abdomen
Jagd
BlackboxRed

Spit Fox
Standup ’69

Doors: 21:00 | Entrance 5euro, door-sale only.
Event: www.facebook.com/events/232313997244837/

Info:

Abdomen
De suis in mijn oren herinnert me nog dagelijks aan het snoeiharde optreden van de driemansformatie tijdens Popronde vorig jaar. Was je er niet bij in Bar3? Dan is dit jouw kans om de Friezen bezig te zien. Punk, garage, grunge,.. hokjes zijn niet belangrijk. Oordoppen wel.

Jagd
Kwartet uit Amsterdam gewapend met een retestrakke drummert, speelse basloopjes en scherpe gitaren. Gegarneerd met bijtende vocalen en synthesizers. Plaats hier vooral meer woordgrapjes over geJa(a)gd zijn en moordende tempo’s… het is namelijk wel zo.

Spit Fox
Internationaal volk op de affiche! België heeft zo ontzettend veel goeie bands, weet je wel. En Spit Fox is daarop géén uitzondering. Uit Gent komen de sluwe garagerockers met maar één doel: Roodkapje helemaal aan flarden spelen. Nu jij weer!

Standup ’69
Behoeft dit sexy spacende trio eigenlijk nog wel introductie? De line up zou niet compleet zijn zonder de locale helden van Standup ’69. Hoeven het minst ver te rijden, maar het gaat dus om de meters die op het podium gemaakt worden, ja toch niet dan?