Roodkapje is Rotterdam’s local laboratory for
ART X MUSIC X FOOD and everything in between

Delftseplein 39
3013 AA Rotterdam

Visit exhibition
Tue-Sat 12:00 – 17:00

Vacature: Hoofd partners/verhuringen bij Roodkapje

Jun 16, 2022

Vacature: Hoofd Partners/Verhuringen bij Roodkapje
Roodkapje zoekt per 1 augustus een Hoofd Partners/Verhuringen voor 18 uur per week op contractbasis; uren zijn in overleg zelf in te delen.

Over Roodkapje
Roodkapje is een creatieve broedplaats voor presentatie en ondersteuning van jonge kunstenaars, muzikanten, artiesten en programmeurs. Wij bieden multidisciplinaire activiteiten in de structuur ART X LIVE X FOOD aan. Onze tentoonstellingsruimte, muzieklocatie, hamburgerrestaurant (Burgertrut) en de studio’s van onze residentie programma’s (Hamburger Community of Art en Live) bieden plaats aan getalenteerde makers, die in wisselwerking met elkaar en met ons betrokken diverse publiek programma creëren.

Over de functie
Het hoofd Partners/Verhuringen is verantwoordelijk voor het dynamische en veelzijdige programma bij Roodkapje dat wordt georganiseerd en geproduceerd door externe partijen. Dit zijn zowel publieke partners als Motel Mozaique, Left of the Dial of O. festival als partijen die (besloten) ruimtes bij Roodkapje komen huren. Het Hoofd Partners/Verhuringen zorgt dat Roodkapje zich in een netwerk van (stedelijke) relevante partners bevindt waarin verschillende organisaties Roodkapjes podium kunnen gebruiken, nieuw publiek Roodkapje leert kennen en we inkomen voor ons culturele programma binnenhalen. Als Hoofd Partners/Verhuringen zorg je actief voor de acquisitie van nieuwe partners en behandel je de aanvragen die regelmatig onze inboxen instromen. Je stelt offertes en facturen op, beheert het budget voor de producties en zorgt dat de producties soepel verlopen bij Roodkapje.

Over jou
Je bent enthousiast over het programma van Roodkapje, weet wat er speelt in Rotterdam en omstreken en welke partijen we aan ons zouden kunnen verbinden. Je hebt geen 9-5 maar wel een A-Z mentaliteit. Dit betekent dat je ervaring hebt in het van begin tot eind produceren en beheren van een project en dat je in staat bent zelfstandig je werkzaamheden te organiseren. Je bent vindingrijk in het inpassen van (ad-hoc) externe programmering in het eigen programma van Roodkapje en kunt creatief omgaan met logistieke uitdagingen. Je communiceert helder, zowel binnen de organisatie als naar externe partners en hebt ervaring met het beheren van budgetten. Daarnaast beheers je zowel Engels als Nederlands goed en ben je handig met planningsprogramma’s als Stager en Google Workspace. Opleidingsniveau is ondergeschikt aan ervaring, enthousiasme en motivatie. We zien dan ook graag jouw persoonlijke brief tegemoet!

Wat we bieden
● De kans jezelf verder te ontwikkelen binnen een omgeving vol muziek, kunst en lekker eten
● Een contract voor 18 uur per week (2,5 dag), ingeschaald naar expertise en ervaring in Roodkapjes eigen loongebouw, met pensioen
● Werken in een klein en dynamisch team in een informele werkomgeving
● Ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling

Interesse? Vul uiterlijk 27 juni het volgende online sollicitatie formulier in:

https://forms.gle/EyXhpVsSyvizT7xW7

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen Marloes de Vries (Directeur Roodkapje) via marloes@roodkapje.org

Gesprekken zullen plaatsvinden in de eerste week van juli 2022.